banner2
banner3
banner1

Babagan Perusahaan

Beijing Meeden Top Culture Article Co., Ltd. Utamane Melu Kebutuhan Seni. Meeden Kanggo Seni Minangka Slogan Kita. Perusahaan Kita Nggabungake R&D, Desain, Produksi, Penjualan, Layanan, Lan Impor lan Ekspor Perdagangan Kanggo Nyedhiyakake Pelanggan Kanthi Layanan Komprehensif Tiga Dimensi. Produk Kita Diekspor Luwih Saka 50 Negara, Klebu Amerika Serikat, Uni Eropa, Australia, lan Jepang.

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • youtube