Lukisan Artis Deluxe 148 Piece Kanthi Aluminium, Wiwitan & Wong diwasa

Katrangan singkat:

Ultimate Art Bundle - Ultimate Art Bundle ngluncurake imajinasi sampeyan. Paket sing cocog kanggo kabeh level skill, bundel iki ngemot kothak kuda kayu aluminium lan beech, cat cat minyak cat banyu akrilik, sikat cat, pad gambar, kanvas bentang, panel kanvas lan liya-liyane

Impen Painter - Regane apik, apik banget, kit perlengkapan seni lengkap, hadiah paling apik kanggo penggemar lukisan, kabeh sing sampeyan butuhake ana ing kene. Wis kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti. Hadiah sing apik banget kanggo seniman wiwitan sing pengin nggawe studio seni, uga hadiah sing sampurna kanggo nyengkuyung pelukis tunas


Detail Produk

Tag Produk

details-(1)

Ultimate Art Bundle - Ultimate Art Bundle ngluncurake imajinasi sampeyan. Paket sing cocog kanggo kabeh level skill, bundel iki ngemot kothak kuda aluminium lan beech, set cat minyak cat banyu akrilik, sikat cat, pad gambar, kanvas bentang, panel kanvas lan liya-liyane

Impen Painter - Regane apik, apik banget, kit perlengkapan seni lengkap, hadiah paling apik kanggo penggemar lukisan, kabeh sing sampeyan butuhake ana ing kene. Wis kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti. Hadiah sing apik banget kanggo seniman wiwitan sing pengin nggawe studio seni, uga hadiah sing sampurna kanggo nyengkuyung pelukis tunas

Efisien Super - Solusi konfigurasi bahan lukisan profesional kanggo memenuhi macem-macem syarat lukisan kanggo akrilik, cat banyu lan minyak. Aja usah nglampahi akeh wektu kanggo milih produk lukisan sing beda lan luwih larang regane tinimbang tuku kanthi kapisah, kalebu kalor ukuran gedhe lan desktop

Hadiah Kreatif kanggo Wong Kreatif - Set Art sing apik tenan iki cocog kanggo tuwuh imajinasi! Hadiah sing apik kanggo seniman cilik sing mekar, bocah tuwa, siswa, penggemar seni. Seni sing ngeculake kanthi gedhe ing dhaptar hadiah sampeyan

100% Garansi Dhuwit - Meeden bangga nyedhiyakake para pelanggan kanthi peralatan seni, kerajinan, lan kerajinan sing berkualitas. Yen ana sebab apa wae sampeyan ora puas karo set lukisan seniman iki, tulung kembalikan set cat kanggo mbalekake. CATHETAN: Panel kanvas 8 × 10 inci 6-potong ana ing sisih mburi kanvas sing dienggo sing ditampa. Kaloro produk kasebut ditutup kanthi plastik.

Informasi Produk

Ukuran Produk 22,83 x 17,52 x 7,09 inci
Bobot Barang 21,7 pon
Pabrikan MEEDEN
ASIN B07VSNS93R
Tanggal Pertama Kasedhiya 43676
details-(5)
details-(4)
details-(3)
details-(2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02
    • youtube