Babagan Kita

Meeden Kanggo Seni

 iku slogan kita

Crita kasebut wis diwiwiti lan bakal ditindakake nganti pirang-pirang atus taun. Kaca anyar isih kudu ditulis lan dibentuk kanthi jutaan tangan.

Pasar Kita

Berbasis ing China kanthi bangga, sajrone 15 taun kepungkur, Meeden nyabrang samodra lan nggayuh 120 negara ing 5 bawana. Kita nggawe awake dhewe dadi warga ing jagad iki.

Tanggung jawab Kita

Wis pirang-pirang taun, kita lagi ngembangake karo klien sing setya. Kita nggunakake inspirasi seni saka macem-macem budaya, mlebu ing pirang-pirang kantor, sekolah, kulawarga, studio lan bidang seni liyane kanthi merek Meeden. Kanthi slogan "Meeden kanggo seni", kita bakal maju ing bidang pasokan seni.

Misi Kita

Kanthi semangat kita, kita wis nggawe sejarah seni lan kreativitas. Sanajan dalane angel, kita ora bakal mandheg nanging tetep maju, amarga misi sing dadi pinunjul yaiku misi kita. Lan produksi minangka panggilan sing ditulis ing luwih saka 5 tanduran kelas paling dhuwur

Visi Kita

Kita wis miwiti, lan bakal ana ing sisihmu nganti pirang-pirang generasi, kanthi produk sing apik banget kanggo nulis, nggambar, nglukis, maringi warna lan modeling. Owahi gerakan sampeyan dadi ide lan sesanti, minangka target sing ora ana enteke kanggo kita.

Babagan Perusahaan

Beijing Meeden Top Culture Article Co., Ltd. umume melu macem-macem pasokan seni.

Warni jagad. Coba ciptakake warna-warni ing jagad iki, pasokan seni Meeden diwiwiti wiwit taun 2006.

Kreativitas minangka tantangan, gaya lan warna minangka bakat.

Perusahaan kami nggabungake R&D, desain, produksi, penjualan, layanan, lan perdagangan impor lan ekspor kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan lengkap telung dimensi.

Kauntungan Kita

Produk kami diekspor menyang luwih saka 50 negara, kalebu Amerika Serikat, serikat eropa, australia, lan jepang. kanthi kualitas produk sing apik banget lan reputasi sing apik, kita bakal entuk pangenalan lan penghargaan saka pelanggan domestik lan manca liwat perdagangan asing B nganti model penjualan B lan B nganti C. kita netepi filosofi bisnis "pelanggan dhisik, kualitas dhisik, persatuan lan efisiensi", terus maju, reformasi lan inovasi, lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan kualitas paling apik lan ngupayakake nggedhekake nilai saben pelanggan.

Produk Utama

Produk utama Meeden kalebu ewonan produk ing 7 kategori, kalebu set lukisan seni, cat seni, lukisane lukisan, palet, kertas gambar, sikat lan alat lukisan.

Meeden kanggo seni, uga kanggo sampeyan. Kita nang kene


Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • youtube