Set Lukisan Akrilik- Kit Lukisan Deluxe nganggo Beechwood Sketchbox Easel

Katrangan singkat:

Sampeyan Nggawe Kabeh sing Sampeyan Perlu Miwiti Lukisan: Kasedhiya kothak sketsa meja, tahan seni kanvas nganti 11 ″ × 14 ″, 24 cat akrilik warna, 12 sikat cat akrilik, 3 panel panel kanvas, palet kayu & pisau palet, iki pancen pesawat lukisan akrilik sing apik kanggo sampeyan

Bahan Mutu sing apik Dienggo Sepanjang: Meja meja digawe kanthi sandhuk umur tangan berkualitas tinggi, apik lan awet. Cat akrilik duwe pigmen sing akeh, jangkoan apik & permanen. Sikat cat akrilik nindakake tugas sing apik lan duwe rasa nyerep. Panel kanvas 100% katun murni digawe, tanpa asam, kualitas arsip


Detail Produk

Tag Produk

details-(4)

Sampeyan Nggawe Kabeh sing Sampeyan Perlu Miwiti Lukisan: Kasedhiya kothak sketsa meja, tahan seni kanvas nganti 11 "× 14", 24 cat akrilik warna, 12 kuas akrilik, 3 panel kanvas, palet kayu & pisau palet, iki pancen pesawat lukisan akrilik sing apik kanggo sampeyan

Bahan Mutu sing apik Dienggo Sepanjang: Meja meja digawe kanthi sandhuk umur tangan berkualitas tinggi, apik lan awet. Cat akrilik duwe pigmen sing akeh, jangkoan apik & permanen. Sikat cat akrilik nindakake tugas sing apik lan duwe rasa nyerep. Panel kanvas 100% katun murni digawe, tanpa asam, kualitas arsip

Nilai sing apik kanggo Set Lukisan: Kumpulan kalebu kabeh sing dibutuhake artis pamula (utawa luwih pengalaman). Regane apik, katon profesional, nggawe lukisan luwih nyenengake. Hadiah sing apik banget kanggo seniman wiwitan sing pengin nggawe studio seni, uga hadiah sing sampurna kanggo nyengkuyung pelukis tunas

Set Hadiah Lukisan sing apik banget: Roti meja, sikat, cat, palet, lan barang-barang liyane kabeh ditutup ing kothak hadiah sing apik. Hadiah ulang tahun utawa hadiah Natal sing apik kanggo bojo, bojo, putra, putri, guru, kanca, lan liya-liyane lan hadiah sing apik kanggo pamula utawa artis tunas

Jaminan Kepuasan 100%: Kit pasokan akrilik lengkap, kabeh sing sampeyan butuhake ana ing kene. Yen sampeyan ora seneng amarga ana sebab apa wae, kirimake bali menyang kita supaya mbalekake utawa ganti rusa sing cepet. (Disaranake kanggo seniman enom umur 3 lan luwih)

Informasi Produk

Ukuran Paket 15 x 11,85 x 3,82 inci
Bobot Barang 6,65 pon
Pabrikan MEEDEN
ASIN B086YN5SQR
Baterai dibutuhake? Ora
details-(3)
details-(1)
details-(2)
details-(5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02
    • youtube