Gaya Prancis Sketchbox Easel Gedhe - Easel Kayu Portable Beech Portable

Katrangan singkat:

Panjaluk Perancis sing dirancang kanthi klasik nggabungake gir, sketsa, operator kanvas, lan sawetara "kemampuan dilipat" dadi siji kothak, sampurna kanggo kerja lapangan - kaendahan, entheng lan kompak, nanging solid, awet, lan sustainable

Kerajinan tangan ing beechwood sing dikeringake kanthi alami, diminyaki, lan polesan, kanthi hardware kuningan lan gagang kulit. Sikil nyetel kanggo ngimbangi beban, nyetel dhuwur lan amba supaya cocog karo gaya lukisan sampeyan, sanajan ing medan sing kasar lan ora rata


Detail Produk

Tag Produk

details--(2)

Otel Prancis sing dirancang kanthi klasik nggabungake gir, sketsa, operator kanvas, lan sawetara "kemampuan dilipat" dadi siji kothak, sampurna kanggo kerja lapangan - kaendahan, entheng lan kompak, nanging solid, awet, lan sustainable

Kerajinan tangan ing beechwood sing dikeringake kanthi alami, diminyaki, lan polesan, kanthi hardware kuningan lan gagang kulit. Sikil nyetel kanggo ngimbangi beban, nyetel dhuwur lan amba supaya cocog karo gaya lukisan sampeyan, sanajan ing medan sing kasar lan ora rata

Otel kasebut wis dirakit, kalebu palet kayu sing bisa dicopot, tali bahu sing bisa disetel, lan gagang kulit tahan lama, ditambahake portabilitas ekstrem, sampurna kanggo pelukis udara plein ing lokasi supaya gampang portofolio

Otleel kalebu kothak tahan cuaca, cocog kanggo nyimpen lan ngeterake cat, sikat, lan aksesoris liyane (ora kalebu). Gunakake uga operator kanvas. Lukisan sing wis rampung bisa dilebokake ing sisih njaba dalan sing digulung lan digawa

Dilipat kanggo transportasi lan panyimpenan sing gampang, ing njero ruangan utawa lukisan sketsa lapangan, kuda es Prancis iki bisa dipercaya tanggung jawab, jaminan kepuasan 100% lan garansi setaun ing taun iki, seneng nggambar wektu sampeyan

Informasi Produk

Ukuran Paket 25,04 x 17,95 x 8,35 inci
ASIN B07R16DTCQ
Bobot Barang 14,87 kilogram
Pabrikan MEEDEN
Tanggal Pertama Kasedhiya 24 April 2019
details--(1)
details--(3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02
    • youtube