Pelukis Gedhe Easel Adjustable Solid Beech Wood Artist Easel

Katrangan singkat:

kanvas

Studio gaya Lyre gaya bingkai A sing bisa diatur saka dhuwure 63 ″ nganti 89,, ngemu kanvas nganti 48


Detail Produk

Tag Produk

kanvas

Studio gaya Lyre gaya bingkai A sing bisa disetel saka dhuwure 63 "nganti 89", duwe kanvas nganti 48 "

Kayu beech padat sing digawe nganggo kerajinan tangan, perlengkapan baja sing berkualitas njamin stabilitas lan daya tahane. Titik gedhe kanggo sikat lan cat, luwih fokus nggawe karya agung lan ngirit ruangan

3 cara kanggo nyetel. Tiang tengah bisa diiringake maju nganti 10 ° kanggo kerja pastel. Mekanisme dhuwur ratchet cepet lan gampang diatur. Stabilitas 3-titik, sikil mburi melu supaya gampang disimpen

Otel gaya studio iki miring vertikal, fitur sing seniman sing nglukis kanvas dhuwur katon apik amarga ndhuwur kanvas bisa dicakup. Artis pastel uga seneng karo fitur iki amarga debu pastel tiba kanthi alami adoh saka permukaan

Dilipat kanggo transportasi lan panyimpenan sing gampang, ing njero ruangan utawa lukisan sketsa lapangan, kuda kayu gedhe iki bisa dipercaya tanggung jawab kasebut, jaminan kepuasan 100% lan garansi telung taun kanggo dalan beechwood sing gedhe iki, seneng wektu lukis karo sampeyan

Informasi Produk

Ukuran Paket 54,5 x 6,15 x 5,1 inci
Bobot Barang 16 pon
Pabrikan MEEDEN
ASIN B07DJ36C58
Wis Diterusake dening Pabrikan Ora
Jinis Kain kanvas, katun, kayu
Baterai dibutuhake? Ora

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02
    • youtube