MEEDEN Klasik H-Frame Klasik Easel, Studio Kayu Beechwood Kuat, Easel Lantai, Easel Kayu Premium kanggo Minyak, Akilat, Sketsa, Lukisan Pastel, Ngemu Seni Kanvas nganti 77 ", Warna Alami

Katrangan singkat:

Easel Lantai Klasik iki minangka velg kayu solid kelas profesional, .Akir saka kerajinan kayu Beech pengalamane Eropa, diisi nganggo minyak alami. Deluxe sing durung apik, fungsional, kokoh, lan gampang disiyapake, bisa uga gampang digunakake minangka prabotan kanggo nampilake seni.

Konstruksi kayu solid tugas abot, Ngemu seni kanvas nganti dhuwur 77 ", ora ana ukuran kanvas minimal. Aurel studio H-frame iki nduweni basis quad firm lan colum tengah loro-thicked nyedhiyakake kekuatan lan stabilitas sing unggul kanggo kanvas sing luwih gedhe & luwih abot.


Detail Produk

Tag Produk

details--(2)

Easel Lantai Klasik iki minangka velg kayu solid kelas profesional, .Akir saka kerajinan kayu Beech pengalamane Eropa, diisi nganggo minyak alami. Deluxe sing durung apik, fungsional, kokoh, lan gampang disiyapake, bisa uga gampang digunakake minangka prabotan kanggo nampilake seni.

Konstruksi kayu solid tugas abot, Ngemu seni kanvas nganti dhuwur 77 ", ora ana ukuran kanvas minimal. Aurel studio H-frame iki nduweni basis quad firm lan colum tengah loro-thicked nyedhiyakake kekuatan lan stabilitas sing unggul kanggo kanvas sing luwih gedhe & luwih abot.

Easel lantai sing bisa disetel kanthi lengkap, Sampeyan bisa ngiringake ing sembarang sudhut supaya cocog karo gaya medium lan lukisan sampeyan. Cocog kanggo seniman awal & berpengalaman nggarap macem-macem kanvas & minyak, akrilik, kasein, sketsa, lukisan pastel. Iki minangka gaya sing kudu diduweni kanggo para seniman sing kepengin banget entuk dhuwit.

Baki Panyimpenan Ngarep obah kanthi mandiri saka dhukungan vertikal, sing nyekel krenjang ndhuwur. Saben-saben clamp kanthi kapisah ing pigura kuda-kuda, sing nduwe kanvas ndhuwur lan ngisor (nampan) geser munggah lan mudhun ing kunci ing tiang. Supaya sampeyan bisa tetep ndhuwur kanthi tetep lan nyetel tray ngisor munggah utawa mudhun kanggo nampung ukuran kanvas. Apa sampeyan lungguh utawa ngadeg, sampeyan bisa terus nyedhiyakake lukisan kanthi gampang.

Gampang dilipat datar kanggo transportasi lan ngirit kamar. Loro tombol plastik rajutan ireng ing loro-lorone bisa dilonggarkan sing ngidini kabeh struktur bisa dilipat tanpa kudu dicopot utawa dibatalake. Aksesoris sing apik banget, tahan lembab, anti-oksidasi. Kajaba iku, Kita Janji, kita bakal ngganti bagean apa wae saka MEEDEN Easel utawa Meja sing kabukten cacat kanthi panggunaan normal sajrone pamilik asline.

Informasi Produk

Ukuran Paket 50,25 x 7,75 x 5,75 inci
ASIN B07YTWWTBY
Bobot Barang 25,7 pon
Pabrikan MEEDEN
Tanggal Pertama Kasedhiya 8 Oktober 2019
details--(1)
details--(3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02
    • youtube