Babagan Pasokan Seni Meeden

Meeden Art Supply dununge ing BeiJing, China. Kita bisa tekan telpon ing

+860163722281

Jam

Toko online Meeden Art Supply dibukak 24 jam saben dina lan 7 dina seminggu. Kita bakal bisa ngatasi masalah sajrone 20 menit. Dadi, aja bebas golek apa wae sing dibutuhake.

Out of Stock Stock & Backorder

Kita bakal njupuk tindakan sing luwih apik sanalika bisa ditindakake yen stok wis entek. Kita bisa sumber produk kanggo sampeyan yen cukup wektu. Yen ora, kita bakal entuk intouch karo telpon utawa email.

Rusak & Barang sing Cacat

Bali bakal ditampa nganti rong minggu sawise nampa pesenan. Nanging, kita mesthi nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah kasebut. Hubungi kita lan ayo ngerti carane kahanan ing lapangan.

Yen sampeyan nampa karusakan, wenehake informasi kanthi cepet lan bisa nemokake solusi sing paling apik. Kita ora prelu sing rusak bakal dibalekake. Kita bakal ngirim barang sing diganti kanthi seprately utawa bebarengan karo akun sabanjure kanggo Grosir.

Pesenan Gedhe & Pesenan Tawaran

Yen sampeyan arep nggawe pesanan akeh, hubungi kami lan bisa menehi rega paling apik kanggo item kasebut, tegese kita bakal mbukak akun grosir kanggo sampeyan. Uga kita bakal ngatur manajer pemasaran khusus kanggo sampeyan sajrone prosesi. Kita bakal seneng banget yen duwe kesempatan kanggo menang bisnis sampeyan. Lan kita seneng dadi dhaptar paling penting, dadi kanggo sampeyan iki tegese kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mesthekake yen bakal nggawe sesambetan dawa karo sampeyan. Mangga dilaporake babagan rencana lan nuduhake ide sampeyan. 8 taun pengalaman pasokan seni bakal mbantu sampeyan entuk ide apa wae. Ninggalake rincian kontak lan manajer pemasaran profesional bakal ngubungi sampeyan sanalika bisa.

Alamat

503, Bangunan no.5, Zona Papat Alun-alun Internasional HanWei, Distrik Fengtai, Beijing, China

Telpon

0086 10 63722281


Wektu kiriman: Jul-21-2021

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • youtube