Dhaptar rekomendasi situs web ARTNEWS

Didhisiki ing taun 1902, ARTNEWS minangka majalah seni paling tuwa ing donya kanthi sirkulasi paling gedhe. Nduwe 180.000 pamaca ing 124 negara, kalebu kolektor, dealer, sejarawan, seniman, kurator museum, kurator, penikmat, lan para penggemar. Iki diterbitake kaping enem taun, nglaporake babagan seni, karakter, masalah, tren lan acara sing mbentuk jagad seni internasional.

news-thu-2

Bubar iki, Ael-pigura Meeden paling dhuwur ing dhaptar sing disaranake. Iki digawe saka kayu beech padhet lan dicet kanthi warna kenari. Bingkai kasebut bisa diatur kanggo nampung kanvas nganti 48 inci, wadhah kanvas bisa dipindhah munggah lan mudhun ing dhuwur sing becik kanggo lungguh utawa ngadeg, lan miring vertikal uga bisa diatur. Sing duwe kanvas ngisor kalebu tutup sing cocog kanggo nyepetake cet lan cat. Otel kasebut nggunakake desain A-frame, sing ngenggoni papan sing sithik banget lan cocog banget kanggo sing nggawe ing papan cilik. Kanggo nyimpen utawa mindhah, mung gulungake sikil mburi menyang njero. Bobot 16 pon, luwih entheng tinimbang umume studio kayu, lan luwih gampang digawa ing njobo.

Iki minangka pangenalan produk Meeden sing apik. Sanalika, Meeden bakal terus ngluncurake produk sing apik kanggo menehi bali menyang pelanggan. Mangga terus waca situs web resmi perusahaan.


Wektu kiriman: Jul-21-2021

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • youtube