Meeden bubar ngluncurake paket anyar

Kanggo nanggepi kabutuhane para pelanggan, perusahaan meeden, nalika nyukupi kebutuhan macem-macem pelanggan, ngetrapake konsep perlindungan lingkungan, lan ngluncurake macem-macem paket kanthi kualitas apik lan regane murah.

news-1
news-2

Desain sing trep nanging ora sedheng

Kothak kayu portebel, gaweyan tangan lan polesan kanthi beech berkualitas tinggi, kanthi fungsi laci lan panyimpenan, bisa nyimpen seni kanthi apik lan nggawe seni ing endi wae.

Set seni multi fungsional

Set kasebut kalebu potlot warna, krayon, pena warna minyak, pulpen mancung, pena papan tulis, penghapus, potlot pelangi, album gambar, lan macem-macem pasokan seni kanggo nyipta seni sampeyan.

Perlindhungan keamanan, ora beracun, ijo lan lingkungan

Kabeh bahan lan alat lukisan wis lulus inspeksi lan sertifikasi, ora beracun, tanpa rasa, aman, ora ambu ora enak, ora cilaka tumrap bocah, lan bisa digunakake kanthi gampang.

Hadiah anak sampurna

Saben set duwe kemasan tema sing beda-beda, kalebu macem-macem warna lan media. Iki minangka hadiah sing kreatif banget. Milih alat lukis iki kanggo ulang tahun lan Natal bocah-bocah bakal ndadekake luwih nyenengake lan migunani

Jaminan Kepuasan

MEEDEN bangga menehi produk seni kanthi apik marang para pelanggan. Yen sampeyan ora marem karo lukisan bocah iki, pls kontak karo Layanan Pelanggan MEEDEN kanthi langsung, kita bakal ngatasi masalah kasebut kanthi tepat wektu lan njamin dhuwit bali 100%. Mangga ngaso njamin kanggo tuku.


Wektu kiriman: Jul-21-2021

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • youtube