Cara Pilihan lan Pancegahan Easel

Kaping pisanan, pilih saka periode panggunaan.

Sampeyan ora wajib duwe umur layanan sing dawa kanggo jangka pendek. Contone, ora trep yen siswa tuku mobil lan mangkat sawise lulus. Perusahaan iklan nampilake papan sing padha, kadang mung sapisan. Banjur gunakake gaya ringan lan sederhana kayata pinus. Ora prelu abot banget. Murah banget.

Yen sampeyan pengin nggunakake suwe, utawa sampeyan bisa ngirim menyang adik-adik ing kelas sabanjure sawise nggunakake, sampeyan bisa tuku Kayu Easel sing beda kayata beech lan elm, sing luwih padhet lan nduweni umur layanan dawa.

Kapindho, pilih fungsi sing digunakake.

Bingkai sketsa umume pigura dhukungan telung sikil. Perusahaan kita uga duwe papat pigura sikil kanthi laci, sing uga terjangkau banget lan bisa digunakake kanggo nggawe sketsa;

Lukisan minyak kudu maju maju. Umume, duwe sasis sing cukup jembar lan dilengkapi roda universal; Nanging, ana uga model sing bisa maju ing telung sikil mburi mburi sikil sing sikil, yaiku kuda-kuda murah sing bisa digunakake kanggo sketsa lan lukisan minyak;

Lukisan lan cat banyu Tionghoa tradisional butuh rak sing bisa dilata. Biyen duwe pangguna kanggo lukisan tradisional Tionghoa sing ora prelu dilempar. Tulang belakang serviks dheweke ora kepenak banget lan ora bisa sujud amarga suwe banget, mula dheweke milih rak lukisan minyak kanggo nggambar lukisan tradisional Tionghoa.

Kajaba iku, pilih saka lingkungan sing digunakake.

Umume rak ing njero ruangan dawa, abot lan stabil. Umume dilengkapi roda universal kanggo njaga sawetara gerakan njero ruangan; Umume rak sing digunakake kanggo sketsa ruangan duwe efek lempitan sing apik. Biyen, umume umume nganggo kothak lukisan, kalebu cat banyu lan lukisan toner. Sawetara netizen nate ujar manawa cat banyu ora duwe rak sing apik nalika metu, banjur nutup tutup kothak lukisan banjur gambar ing sampul kasebut. Nanging, saiki ana desain multi-fungsi profesional kanggo sketsa ruangan. Efek lempitan cukup apik, kalebu lukisan tradisional Cina, cat banyu lan sketsa, Lukisan minyak bisa digunakake.


Wektu kiriman: Agustus-02-2021

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • youtube