Pandhuan tuku sikat cat banyu

Bahan wulu pena

Rambut sikat minangka bagean paling penting ing pena cat banyu.

Rambut sikat cat banyu butuh panyimpenan banyu lan elastisitas, lan derajat klumpukan ngarep uga penting banget.

Miturut standar iki, urutan rambut sikat saka sing apik dadi sing ala yaiku:

(sekaligus rega regane regane regane regane murah)

Rambute rambut> rambut bajing> rambut kewan liyane (kayata wulu, rambut serigala, lsp)> rambut serat gawean

Fungsi sikat

Biasane dipérang dadi pena pewarnaan, pena gambar garis lan pena latar mburi (jeneng-jeneng kasebut dijupuk dhewe, kaya sing diandharake dening jeneng).

Pena Pewarna:

Yaitu, pena sing biasane digunakake kanggo pewarnaan paling umum digunakake ing proses lukisan.

Lan asring asring digunakake bebarengan. Wiwitan bisa tuku udakara telu luwih dhisik.

Pulpen:

Yaiku, pena sing digunakake nggambar garis sing lancip.

Sejatine, duwe cukup, sing mbutuhake katrampilan nglumpuk ing ngarep.

Elinga aja tuku pulpen sing lancip banget sing katon mung sawetara rambut. Para pamula bakal keliru mikir bakal gampang dikontrol. Kasunyatane, panyimpenan banyu banget kurang. Ora ana banyu sadurunge digambar setengah garis.

Sing paling apik yaiku duwe weteng pena lemak kanggo nyimpen banyu. Sanalika, pucuk pena cetha banget. Pulpen nggambar garis kaya sing paling apik.

Pena latar mburi:

Yaiku, pena sing digunakake kanggo nggambar pewarna halo saka latar mburi sing akeh.

Kanggo sing duwe kapasitas panyimpenan banyu lan ukuran gedhe, pamula bisa tuku dhisik.

Pulpen:

Yaiku, pena sing bisa dijupuk nalika lelungan ora prelu.

Iki utamane babagan pena banyu mancur. Pulpen iki duwe bagean panyimpenan banyu ing bokong. nalika digunakake, bisa ngetokake banyu, mula ora prelu nyiyapake banyu liyane.

Ukuran sikat

Nalika tuku pulpen, nomer kasebut bakal sensitif ukuran, nanging ukuran nyata saka macem-macem merek lan seri sing beda-beda, mula ukuran nyata bakal ditrapake nalika tuku.

Umume, yen sampeyan nggambar gambar 16K, dawane pucuk sikat sing digunakake pena pena ndhuwur bisa udakara 1,5 nganti 2.0cm; Pulpen bisa luwih gedhe, wiwit 2.0 nganti 2.5cm.

Wangun sirah pena

Kepala pena sing paling umum umume dipérang dadi endhas bunder lan endhas kothak.

Yen nggambar ilustrasi, kita bisa nggunakake sirah bunder, yaiku bentuk sing paling trep lan umume digunakake;

Fangtou luwih digunakake ing pemandangan cat banyu.

Kajaba iku, ana sawetara bentuk aneh, sing arang digunakake, mula aku ora bakal mbaleni maneh

Cara pangopènan

1. Sawise nglukis, wisuh lan garingake pena kanthi tepat wektu. Elinga, aja nganti rendhem pena ing banyu suwe, yen sirahe pena ora tiba lan wadhah pena bisa retak

2. Pulpen sing nembe tuku bisa uga duwe tutup kanggo nglindhungi endhas pena, nanging sawise entuk, tutup kasebut bisa dibuwang. Aja nutupi maneh tutup sawise nglukis, bakal ngrusak rambut sikat.


Wektu kiriman: Agustus-02-2021

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • youtube