Pemegang Sikat Cat, Kasus Sikat Lukisan Zippered 11 X 10.5 Inci

Katrangan singkat:

Desain khusus wadhah sikat cat, lempitan nganti sikat sikat, bisa uga dipasang kanthi kuat, ganti sikat kanthi gampang lan garing uga.

Kanthi sawetara bolongan ing sisih ndhuwur tas, sikat bisa ambegan lan njaga kahanan sing apik, sing penting kanggo sikat sikat.


Detail Produk

Tag Produk

details-(3)

Desain khusus wadhah sikat cat, lempitan nganti sikat sikat, bisa uga dipasang kanthi kuat, ganti sikat kanthi gampang lan garing uga.

Kanthi sawetara bolongan ing sisih ndhuwur tas, sikat bisa ambegan lan njaga kahanan sing apik, sing penting kanggo sikat sikat.

Digawe saka bahan nilon premium, ora ana ambune lan entheng, awet lan cukup kuwat kanggo nglindhungi sikat nalika taun-taun kepungkur.

Ukuran 5 1/5 "Lebar X 11" Jangkung, bisa ngemot sikat cat dawa ing jarak 10 ", ngemot 12 slot, lan saben slot ukurane 0,6", atur pasokan lukisan nganggo 2 bolong.

Kasus sikat cat sing pantes dituku, cocog kanggo pelukis, solusi paling apik kanggo sampeyan tetep teratur, lan uga hadiah sing pas kanggo lulus, ulang tahun, bali sekolah.

Informasi Produk

Ukuran: Kasus Sikat Cat Cilik

Ukuran Paket 10,7 x 5,8 x 1 inci
ASIN B01GCBBRXE
Wis Diterusake dening Pabrikan Ora
Bobot Barang 4 ons
Pabrikan MEEDEN
Tanggal Pertama Kasedhiya 30 Mei 2016
details-(4)
details-(5)
details-(1)
details-(2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02
    • youtube