Palet Cat Cat Porselen Bunder kanggo Lukisan Minyak Akrilik Gouache Cat Air

Katrangan singkat:

Digawe saka bahan keramik Eco-friendly putih premium, dadi awet banget. Cocog kanggo cat banyu, gouache, akrilik, minyak, lukisan tempera. 7 "DIA x 1" H

Kualitas sing apik banget kanggo nyampur cat banyu, bobot sing cukup nganti ora dibalik, cocok kanggo studio utawa lapangan


Detail Produk

Tag Produk

details-(3)

Digawe saka bahan keramik Eco-friendly putih premium, dadi awet banget. Cocog kanggo cat banyu, gouache, akrilik, minyak, lukisan tempera. 7 "DIA x 1" H

Kualitas sing apik banget kanggo nyampur cat banyu, bobot sing cukup nganti ora dibalik, cocok kanggo studio utawa lapangan

Permukaan Gamelan putih murni, ora ana tetes, cat ora bakal manik-manik nanging disebar kanthi lancar, lan usap kanthi resik kanthi jaringan, gampang dibersihake, dicampur lan nggawe warna urip

Palet porselen bobot sedheng iki kanthi 12 sumur sing cocog kanggo nyekel kabeh jinis cat, sampurna kanggo nyampur warna lan gampang dibersihake lan cat sampeyan seneng karo palet iki

Dirancang kanthi apik kanthi akeh ruangan kanggo nyampur warna, mbantu sampeyan nambah katrampilan nyampur warna. Rekomendasi palet iki kanthi kuat marang sapa wae sing nggoleki studio utawa palet lapangan sing apik

Informasi Produk

Ukuran Produk 7 x 7 x 1 inci
Bobot Barang 15,9 ons
Pabrikan MEEDEN
ASIN B07Z5RY3Z2
Baterai dibutuhake? Ora
details-(2)
details-(4)
details-(1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Enquiry

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns03
    • sns02
    • youtube